Translator

Tuesday, December 29, 2009

KAWAT 09 – Tuntun @ Kayuh

27/09/2009 – Jambori Kayuhan Warisan Taiping. 
LEBIH TUNTUN DARI KAYUH ! .. bukan tak mampu tetapi tak boleh mengayuh.. Kesesakkan di laluan hutan .. bahkan yang paling mengecewakan tak dapat menyelesaikan perlumbaan kerana CP dah ditutup
 Ada orang menggelar ..penganjuran terburuk 2009  .. Bermula dengan pengambilan Goodies, Flag off yang  terlewat hampir ½ jam, denai laluan bak  Eco-Challenge,  bekalan air dan lain-lain lagi. Apapun memang ramai yang telah melempiaskan amarah mereka dalam blog. 
Apapapun layanlah gambar ....

Our team ....
Art & Art .. Dimana ada Azahar disitu ada Azhar
Art, Sham & Senu
Teraju utama berserta Khairul NXT Perlis
Taman Tasik ..huuuu cantik ..pagi yang nyaman
Bermulanya off road dan basikalku mula dok meragam 
Tudia dah ada dah dok tuntun
Ada yang masih mampu mengayuh !! kagum ..
Dah mula dah jammmmmmmmm ..
Kalaulah sebulan yang lalu .. pakai dok sinilah aku .. tak habis misi pun takpa asai buleh makan derian
Jumpa sungai  dah .. tanggung ler hampa ..
Sungai No. 2
Sungai no . 3 dan CP 1
Ish ..cantik sungguh dusun derian ni .... 
Langkah parit
Mendaki belakang dapur .. tinggi jugak ni ..
Tudia pakat tolak laaa.. pasai tenaga dah abis .. tapi aku masih mampu mengayuh (bukan nak riak - tapi fakta)
Bersama geng kayuh beb dan 2 rider
La  mu dok buat pa ..Shukri si anak Siong
Indah dipuncak tertinggi
Sayangilah nyawa anda .. Jangan riak ... letakkan ego dibelakang 
Fuuhhhhh ..hebat rider ni ..
Lihat bagaimana DH gaya anak siong
http://anaksiong.blogspot.com/
Beratur lagi atas bukit dalam hutan
La.. baru aku bersua dgn mu Znnn gerek baru ..ingatkan hang mendahuluiku
Situasi penuh syahdu ..Dgn lakonan dan muka seposen Lontruth..minta ayiaq dari auntie ni .. Ayer paip pun jadilah ..janji bekalan ada ...penyambung nyawa utk teruskan cabaran
Sepasang suami isteri dari Penang ..TQ atas bantuan .. kegigihan merentasi hutan ..wa respek oooo
Syukri ..hang dapat hadiah apa tu ..rembiang sebelah tangan ..cabutan bertuah ka?
Dan Nasron sedang lempiaskan amarahnya yang terkata tu ...
Jamuan ala kenduri ... 
Terkapar basikal masing-masing
Hello ..sahabatku ..sodapke nasi tu ..
Penyokong kuatku ..pemberi semangat ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...